Dim sum bar fav icon
Dim sum bar home page logo

“Goed eten is het begin van geluk”

Geschiedenis

2500 jaar geleden:

Line 4

Zo lang geleden werd de eerste Dim Sum gemaakt. Het is duidelijk verbonden met de Kantonese keuken, maar de eerste Dim Sum is gemaakt in Noord-China.

Geschiedenis

In de 20ste eeuw:

Line 4

Theehuizen en restaurants begonnen Dim Sum te serveren en besteedden veel aandacht aan het maken van variaties. De smaken werden enorm gewaardeerd in Aziatische landen.

Heden:

Line 4

De Dim Sum gerechten zijn populair over de hele wereld. Deze Chinese lekkernij kan worden geserveerd als voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht of hartige snack.

Alles over Dim Sum title 01

Lekker Dim Sum

Ben je ook zo gek op alle diverse smaken Dim Sum? Bij Dim Sum Bar lees je alles over de kleine gerechtjes. Ben je bijvoorbeeld benieuwd welke vullingen het lekkerste zijn? Of weet je eigenlijk nog niet precies wat Dim Sum is? Je leest het in onze artikelen.

De manier waarop Dim Sum wordt gegeten is iedere keer weer anders. Soms met je handen, soms een lepel en soms de bekende eetstokjes. In elk geval dan ook, zal je genieten van de Dim Sum die jij in het restaurant krijgt. Lees snel verder en lees alles over dim sum.

Line 4

Het belang van thee bij Dim Sum

Dim Sum zijn kleine gerechten en worden geserveerd op kleine schaaltjes of borden. Lees hier meer over het belang van thee bij Dim Sum.

De Chinese keuken: dim sum en meer!

Ben je op zoek naar de lekkerste gerechten uit de Chinese keuken?

De lekkerste dim sums

Ben jij benieuwd wat de lekkerste dim sums zijn? Dim sums zijn enorm populair in Azië. En ook in Europa maken steeds meer mensen

Wat is dim sum?

Ben jij benieuwd wat dim sum is en hoe je dit het beste kunt eten? Dim Sum bestaat uit diverse kleine eenhapsgerechtjes.
Dim Sum eten feature image 01
Dim Sum eten title 01

Lekker Dim Sum

Als je al besloten hebt dat je Dim Sum gaat eten, heb je een behoorlijke keuze aan restaurants verspreid door heel Nederland. Maar welke zijn nu de beste? Bij Dim Sum bar lees je alles over restaurants die bekend staan om uitstekende Dim Sum.

Er zijn verschillende plekken waar de Dim Sum gerechten erg populair zijn. Wanneer je voor het eerst Dim Sum gaat proberen, raden wij aan in ieder geval naar één van deze plekken te gaan. Lees snel verder en ontdek de restaurant waar je heerlijke Dim Sum kunt eten.

Line 4

Waar kun je dim sum eten?

Ben jij benieuwd waar je dim sum kunt eten? Er is niets lekkerders dan het eten van dim sum.

Dim sum restaurants in Nederland

Zoek jij de beste dim sum restaurants in Nederland? Dim sum is werkelijk overheerlijk.
Dim Sum illustration 01
Contact

Dim Sum Bar

Wil je een blog artikel op Dim Sum Bar plaatsen? Dim Sum Bar is onderdeel van Seo², een platform voor SEO-linkbuilding met meer dan 50 websites. Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren op Dim Sum Bar? Bekijk de tarieven en voorwaarden op de Seo² website.

Contact feature image 01